Sähköurakointi

Teemme urakointia saneeraus- ja uudiskohteisiin pääosin Jyväskylän seudulla ja Keski-Suomessa. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että viemme urakkaa huolellisesti ja ratkaisukeskeisesti eteenpäin. Työskentelytapamme, kokemuksemme ja ammattitaitoiset sähköasentajamme takaavat sekä sujuvan projektin että onnistuneen lopputuloksen.

  • Uudisrakennukset ja toimitilat
  • Saneerauskohteet
  • Ulko- ja aluevalaistus
  • Sähköautojen latausinfran asennukset
  • Aurinkosähköjärjestelmät

Teemme sähköurakointia pääosin Jyväskylän seudulla ja Keski-Suomessa.

Työskentelemme tarkasti ja tehokkaasti toiveet huomioon ottaen. Joustavan toimintamallin ansiosta pystymme tarvittaessa reagoimaan asiakkaamme tarpeisiin erittäin nopeasti.

Sähköurakointi uudiskohteissa

Uudiskohteiden sähköurakointiin kuuluvat tyypillisesti rakennusten sähköistykset, tietoverkot sekä valaistus- ja ulkovalaistusasennukset. Sähköurakkamme sisältävät sähköasennusten lisäksi aina nimetyn työnjohtajan, joka vastaa projektin sujuvuudesta.

Sähköurakointi saneerauskohteissa

Saneerauskohteiden sähköurakointiin sisältyy tyypillisesti sähköjärjestelmien kuntokartoitus, sähköpistokkeiden ja johdotusten uudistaminen sekä nykyaikaisen sähkökaapin kytkeminen. Sähköurakkamme sisältävät sähköasennusten lisäksi aina nimetyn työnjohtajan, joka vastaa projektin sujuvuudesta.

Asiakkaamme etsivät luotettavaa sähköurakoitsijaa, jonka kanssa projekti on sujuva ja lopputulos onnistunut. Siksi he valitsivat meidät. Olemme toimineet luotettavana kumppanina monien tunnettujen ja arvokkaiden kiinteistöjen sähköurakoinnissa.

Mistä palvelusta olet kiinnostunut?
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 256 MB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    Takaisin ylös